top of page

Afvallen met

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te behalen én behouden. De PowerSlim diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. U wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. U wilt het liefste snel en blijvend resultaat, maar u wilt ook op een gezonde manier afvallen en gewicht behouden. 

De voordelen van PowerSlim met begeleiding

 • Deskundig en eerlijk advies
  waarbij we rekening houden met uw budget

 • Lekkere producten

 • Gezond voedingspatroon

 • Makkelijk vol te houden

 • Volwaardige, eiwitrijke voeding

 • Behoud van spiermassa

 • Bevordert de stofwisseling

 • Ontwikkeld door diëtisten

 • Nazorgtraject gewichtsbehoud

 

PowerSlim heeft met hun kennis en jarenlange ervaring het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij u niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches bij Body Shape salon in Kapelle (Zeeland).
Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

Hoe werkt het?

Het PowerSlim afslanktraject kent drie fases met elk 6 eetmomenten per dag. Met PowerSlim gaat u niet minder eten, maar anders eten.

 • Fase 1: In de strikte fase gaat u actief aan de slag met gewicht verliezen. U heeft elke 2,5 uur een eetmoment. Deze fase volgt u tot 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt is.

 • Fase 2: In de overgangsfase leert u stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door ‘gewone’ gezonde voedingsproducten. U volgt deze fase tot u streefgewicht is bereikt!

 • Fase 3: In de stabilisatie en gewichtsbehoud fase heeft u uw streefgewicht bereikt en eet u alleen nog tussendoortjes van PowerSlim om op gewicht te blijven. Ook na het behalen van uw streefgewicht blijven wij u begeleiden en adviseren.

 

Kom een keer bij ons langs voor een gratis advies gesprek! 

Wat mag ik eten?

De koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om uw gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Behaalde resultaten met

PowerSlim

Agaath

Agaath

11 kg afgevallen. Succesverhaal lezen >

Aukje

Aukje

13 kg afgevallen. Succesverhaal lezen >

Jacolien

Jacolien

5 kg afgevallen. Succesverhaal lezen >

Margreet

Margreet

14 kg afgevallen. Succesverhaal lezen >

Petra

Petra

20 kg afgevallen. Succesverhaal lezen >

bottom of page