top of page

Succesverhaal van Agaath

WIE: Agaath van Ruiten

LEEFTIJD: 64 jaar

DOEL: Afvallen

MET: PowerSlim bij Body Shape salon
DOEL BEREIKT?: Ja
TOTAAL: 11 kg afgevallen

PowerSlim - logo wit - Body Shape salon

17 jaar geleden ben ik gestopt met roken. Geweldig prima. Schouderklopje voor mijzelf. Maar de onsjes en later de ponden en opeenvolgend de kilo’s kwamen eraan.

Hoe, nou dat is niet moeilijk. Teveel eten, teveel suikers en teveel ongezonde vetten. Ontbijt overslaan en koek bij de koffie. Tussen de middag wat hartigs op de boterham of een lunch overslaan gebeurde ook wel eens. Ik ging pas wat eten als ik ging knorren. Het diner was niet ongezond maar teveel. En het spreekwoord zegt niet voor niets waar TE voorstaat, is niet goed. Wat later op de avond regelmatig een snack en op het terras een heerlijke koffie met likeur en daarna een glas rode wijn met een portie bitterballen.
 

Heerlijk hoor. Maar de kilo’s kwamen eraan. Dit ging jaren zo door en elke keer dacht ik daar moeten kilo’s af. Maar ja de knop moest om en dat was niet gemakkelijk. Daar komt een hoop discipline en doorzettingsvermogen bij kijken. Onze dochter had de knop al omgezet en was begonnen met PowerSlim bij Body Shape salon in Kapelle. En ik zag de resultaten. Wouw. Zij viel met kilo’s per maand af. Ik zat al niet lekker in mijn vel, maar ik bleef wel gewoon dooreten.

Wat let het

Mijn man en ik waren naar een voorstelling van Herman van Veen geweest in Amsterdam en we hoopten de trein te halen van tien over zes. Wat al helemaal niet haalbaar was, maar toch werd er stevig de pas in gezet. Nou al puffend en hijgend kwam ik aan op het perron. Toen dacht ik nu is het klaar. Ik zei tegen mijn man nu ga ik de PowerSlim coach van Body Shape salon benaderen en ik ga mijn of onze stijl van eten aanpassen. Ik moet wel een coach achter mij hebben staan die mij daarin begeleidt. Want als ik in de spiegel keek was ik een opgeblazen poppetje met een lengte van 1.66 cm en een gewicht van 80.8 kilogram. Toen ging eindelijk de knop om.

Ik ben 17 november 2017 begonnen met PowerSlim 80.8 kilogram en woog op 15 februari 2018 69.4 kilogram!  Geweldig toch. Het is inmiddels de 4de april 2018 en ik blijf onder de 70 kilo. En het is niet dat ik niet geniet. De week voor de 4de april heb ik de gehele week buiten de deur gegeten en toch het resultaat na deze week gaf de weegschaal onder 70 kilo aan. Wat was ik blij en ook met de complimenten die ik kreeg in deze afgelopen maanden. Ik ben nu wel zover dat ik echt niet boven de zeventig kilo wil zien op de weegschaal.

En dames en heren wat denk je zo vlak voor de feestdagen. Iedereen zei tegen mij wacht toch tot na de feestdagen. Geloof me nou maar. Dat is jezelf voor de gek houden, maar niets is minder waar gebleken.

Ik was ook reuze trots op mijn dochter Aukje, die mij toch de ogen deed openen en met een geweldig resultaat liet zien dat je met gezond en een andere manier van eten en met de PowerSlim producten in het begin en enkele producten daarna op een gezonde manier kan afvallen.
Dit wel met de begeleiding van Jenine en Horst bij Body Shape salon. Daarbij sport ik ook bij Body Shape salon. Verder pak ik de fiets en wat minder de auto.

Mijn man deed met mij mee niet voor de volle 100 % maar is toch ook 10 kilo kwijt! 

 

Dit was mijn verhaal en ik hoop hiermee, al was het maar, 1 persoon over de streep te trekken om een andere stijl van eten te aanvaarden om af te vallen. 

 

Veel succes.
Het gaat je zeker lukken.

bottom of page