top of page

Succesverhaal van Aukje

WIE: Aukje van Ruiten

LEEFTIJD: 39 jaar

DOEL: Afvallen

MET: PowerSlim, VacuShaper/Activshaper
DOEL BEREIKT?: Ja
TOTAAL: 13 kg afgevallen

PowerSlim - logo wit - Body Shape salon

Ik wil me eerst even voorstellen. Ik ben Aukje van Ruiten. Ik ben 39 jaar oud en moeder van 3 prachtige jongens van 15, 13 en 7 jaar oud. Ik heb na mijn zwangerschappen nooit meer het gewicht gewogen van voor mijn zwangerschappen. Ik heb van alles geprobeerd. Het lukte dan wel voor een periode om een paar kilo af te vallen, maar niet om op gewicht te blijven, met gevolg dat ik weer aan kwam tot ruim boven de 80 kilo. Na de zomer van 2017 was ik er echt klaar mee. Ik was alweer bijna een jaar bezig om er een paar kilo af te krijgen, maar wat ik ook deed of dacht dat goed was om te doen ik viel geen Kilo af! Sterker nog er kwam alleen maar bij. Eind augustus woog ik 84,3 kg met mijn 1m72 lengte. Ik was er klaar mee!!

1 september ging voor mij definitief de knop om, ik ben rond gaan kijken op het internet wat er voor mogelijkheden bij mij in de buurt waren. Ik zocht een coach die mij kon begeleiden met het afvallen. Ik wist van mezelf dat ik iemand nodig had, die een stok achter de deur was voor mij. Ik kwam uit bij de Body Shape salon in Kapelle.

 

Na mijn intake gesprek op 1 september ben ik begonnen met PowerSlim in combinatie met de ActivShaper en de Vacushaper. Het was even een investering, maar het was het zeker waard.

In december 2017 was ik al 13 kilo afgevallen dit was 1 kilo onder het doel gewicht wat ik wilde bereiken. De reacties van vrienden en familie deden me ook heel goed en gaven me de stimulans om door te gaan en het vol te houden. Maar het mooie is dat ik nu in april 2018 nog steeds die 1 ½ kilo onder mijn doel gewicht zit, Het resultaat voor mij is blijvend. Ik sport 2x in de week en ga nu nog 1x per maand wegen en meten ter controle.

De recepten zijn heerlijk en makkelijk om te maken, de tussendoortjes zijn heel gevarieerd. Nu ik op gewicht ben eet ik weer vaker gewoon mee met het gezin of ik kan beter zeggen het gezin eet met mij de gerechten mee. Het heeft mijn inzicht op voeding veranderd en het heeft mij in laten zien dat voeding veel invloed heeft op je leven. Ik heb altijd veel pijn gehad in mijn rug, gewrichten en bepaalde spieren. Nu ik mijn eetpatroon heb aangepast met behulp van PowerSlim (in combinatie van het sporten met infrarood) en geen suikers meer eet en veel minder koolhydraten is het niet alleen dat ik 13 kilo ben afgevallen, maar dat ik ook bijna geen pijnstillers meer hoef te slikken en de pijn zo goed als weg is.

Ik heb niet alleen mijn eigen knop omgezet om te gaan afvallen, maar door het resultaat wat ik er mee bereikt heb, heb ik ook mijn moeder overtuigd om te gaan starten met PowerSlim. Ook zij is al veel kilo’s kwijt geraakt, dit is terug te lezen in haar eigen verhaal over haar start met PowerSlim en de begeleiding via Jenine en Horst van Body Shape salon Kapelle.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat dat ik heb bereikt. Ik weet van mezelf dat ik dit resultaat ook wil behouden en dat ik goed in mijn vel zit. Ik heb weer energie en voel me fit en dit alles door anders en bewuster te gaan eten.

bottom of page