Succesverhaal van Jacolien

DOEL: Afvallen

MET: VacuShaper, Activshaper en PowerSlim
DOEL BEREIKT?: Ja
TOTAAL: 5 kg afgevallen

PowerSlim - logo wit - Body Shape salon

Op 26/10/2017 ging ik shoppen voor een trouwjurk! En uitgerekend de jurk die ik wilde was er niet in mijn maat.. aangezien ik toch wel wat mocht afvallen besloot ik de jurk te kopen ondanks dat deze niet dicht kon sterker nog ik kwam 10/15cm tekort!! Ik ben in november begonnen bij Body Shape salon in Kapelle, eerst op de VacuShaper later ook de ActivShaper. Hoewel ik het zelf voor m’n gevoel niet gelijk kon zien (of kon geloven) verloor ik toch cm’s, op een duur kon dan ook mijn jurk gewoon dicht! Wat een hele opluchting was.

Ik kreeg deskundig advies van Jenine en ben op een gegeven moment overgegaan op koolhydraat arm eten met enkele producten van PowerSlim erbij. Dit hielp erg goed! Naast de kilo’s en cm’s die ik verloor was het ook fijn niet direct aan te komen zodra ik zondigde het deed echt wat met mijn lichaam en ik voelde me veel beter met dat chronisch zieke lichaam van me! De dag brak aan dat ik mocht stralen in mijn jurk en dat deed ik! En wat fijn was het te horen dat iedereen me er zo goed uit vond zien.

Jenine en Horst, ik heb die dag echt een moment aan jullie gedacht want dit was me in mn eentje nooit gelukt!! Nu kennis gaan maken met de cryo want daar had ik geen tijd meer voor, maar dat ik doorga is een feit al is het maar om me “beter” te voelen!