top of page

Succesverhaal van Jacolien

DOEL: Afvallen

MET: VacuShaper, Activshaper en PowerSlim
DOEL BEREIKT?: Ja
TOTAAL: 5 kg afgevallen

PowerSlim - logo wit - Body Shape salon

Na de meivakantie ben ik begonnen bij de Body Shape Salon.  In tegenstelling tot de meeste mensen beweeg ik juist meer in de winter dan in de zomer. In de winter ga ik namelijk altijd schaatsen. Ik was weer aangekomen (ik heb altijd al gejojood) en het was tijd om er wat aan te doen. Op vakantie in Gran Canaria ging ik met mijn man en dochter duiken en ik moest aardig wat lood meenemen. Verder had ik geen lichamelijke klachten, maar toch wilde ik graag mijn overgewicht kwijt. Ik hoef geen maatje xs, maar gewoon leuke kleding kopen is toch ook fijn? En ook al had ik geen klachten je loopt toch meer gezondheidsrisico’s ’s met overgewicht.  Ik zag op Facebook een bericht van Body Shape salon en dacht dat is wel wat voor mij. Zij adviseerden mij om naast het sporten ook met PowerSlim te beginnen. En zie het resultaat hierboven…

Ik ben inmiddels 20 kilo afgevallen! De combinatie van PowerSlim, de ActivShaper en VacuShaper bevalt mij heel goed.  En het fijne is ook dat het nagenoeg alleen maar vet is wat er af is. Dit komt denk ik ook door de combinatie van sporten met infrarood en de vacuum. Bovendien is het fijn dat het maar 30 tot 40 minuten duurt.

Het PowerSlim programma is goed vol te houden. Zeker omdat je 6 eetmomenten op een dag hebt en ook veel variatie. Op de dagen dat ik werkt vind ik het niet altijd handig om bijvoorbeeld de salades of soepen etc te maken. Meestal neem ik dan de 2 lijnzaad boterhammen met beleg en bijvoorbeeld een halve komkommer of een bleekselderij salade mee. Als ik thuis ben zijn de appel karamel flensjes favoriet. Als mijn gezin ziet wat ik dan mag eten zeggen ze ‘zo erg is dat diëten niet’ hahaha.

Ik voel me prima, laat de winter nu maar komen! Het is geweldig dat ik mijn schaatspak weer aan kan en dat ik van de zomer minder lood mee hoef te nemen als ik ga duiken. Ik ga nu het PowerSlimmen rustig afbouwen in de onderhoudsfase… Met het persoonlijke support (maar ook via WhatsApp) en tips van coach Jenine van Body Shape salon gaat dat zeker lukken!!!

bottom of page