De voordelen van PowerSlim met begeleiding

 • Deskundig en eerlijk advies
  waarbij we rekening houden met uw budget

 • Lekkere producten

 • Gezond voedingspatroon

 • Makkelijk vol te houden

 • Volwaardige, eiwitrijke voeding

 • Behoud van spiermassa

 • Bevordert de stofwisseling

 • Ontwikkeld door diëtisten

 • Nazorgtraject gewichtsbehoud

 

PowerSlim heeft met hun kennis en jarenlange ervaring het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij u niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches bij Body Shape salon in Kapelle (Zeeland).
Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

Lichaamsbeweging

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig. Daarom zijn onze Vacushapers en de Slim cabines uitermate geschikt om te combineren met het PowerSlim dieet. Haal het beste uit jezelf.

Hoe werkt het?

Het PowerSlim afslanktraject kent drie fases met elk 6 eetmomenten per dag. Met PowerSlim gaat u niet minder eten, maar anders eten.

 • Fase 1: In de strikte fase gaat u actief aan de slag met gewicht verliezen. U heeft elke 2,5 uur een eetmoment. Deze fase volgt u tot 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt is.

 • Fase 2: In de overgangsfase leert u stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door ‘gewone’ gezonde voedingsproducten. U volgt deze fase tot u streefgewicht is bereikt!

 • Fase 3: In de stabilisatie en gewichtsbehoud fase heeft u uw streefgewicht bereikt en eet u alleen nog tussendoortjes van PowerSlim om op gewicht te blijven. Ook na het behalen van uw streefgewicht blijven wij u begeleiden en adviseren.

 

Kom een keer bij ons langs voor een gratis advies gesprek! 

Wat kost PowerSlim?

Om het programma goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie, vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats met de PowerSlim voedingscoach aan het begin van het traject. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies. Vaak wordt er gekozen voor het starterspakket.

 

Starterspakket € 159,- bevat:

 • Intake gesprek plus advies (1 uur)

 • 46 verschillende PowerSlim producten (genoeg van 8-10 dagen, fase 1)

 • Een shaker

 • Multi- vitaminen

 • Acido Slim (mineralen supplementen)

 • Kookboek t.w.v. € 14,95

 • Begeleiding, advies en ondersteuning voor het gehele traject en nazorg

 • Bij afname van minimaal drie PowerSlim doosjes per week is ook de wekelijkse lichaamsanalyse (PowerSlim consult) gratis.

 • 10% korting op een 10 rittenkaart Vacushaper/Slim cabines.

 

Met de producten uit het starterspakket kunt u proeven wat u wel en niet lekker vindt en daar wordt de rest van het programma en het weekmenu op aangepast. Gemiddeld besteedt u in de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag. Dit zijn vijf producten per dag, in fase twee gebruikt u nog drie a vier producten per dag en in fase 3 gebruikt u alleen de PowerSlim tussendoortjes. 

 

U komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee u uw doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van uw streefgewicht blijft uw coach u begeleiden. Samen met u investeren we in een blijvend resultaat. Start vandaag nog met PowerSlim en maak een afspraak voor de starters intake.

Wat mag ik eten?

De koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om uw gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract.

Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment van meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

 

Op de productpagina op www.powerslim.nl kunt u op een productcategorie te klikken, u krijgt dan een overzicht van alle afslankproducten van PowerSlim.

2 - Body Shape salon Vlissingen en Kapelle Zeeland Goes.jpeg
PowerSlim logo

De twee powerslim coaches:
Jenine en Chelsea

Is PowerSlim toch niet iets voor u maar wilt u wel uw dagelijkse voedingsritme veranderen?

Wij denken graag met u mee en geven daarom ook voedingsadvies op gewone voeding.

PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te behalen én behouden. De PowerSlim diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.
De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. U wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. U wilt het liefste snel en blijvend resultaat, maar u wilt ook op een gezonde manier afvallen en gewicht behouden.