top of page
EMS behandeling - Body Shape en beauty zeeland vlissingen kapelle - vet verbranden 7.jpg

Beschikbaar in:
Kapelle en Vlissingen

EMS Behandeling

Wat is EMS? EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Het is een geavanceerde technologie waarbij elektrische impulsen (20.000 contracties per 30 min) direct worden toegepast op je spieren via speciale elektroden die op je huid worden geplaatst of op dunne kleding. Deze impulsen bootsen de natuurlijke beweging van de spieren na die normaal gesproken worden geactiveerd door fysieke activiteit, maar nu zonder dat je daadwerkelijk hoeft te bewegen.

In onze salons in Kapelle en Vlissingen beschikken wij over revolutionaire EMS-behandelingen zonder bewegen. Ben je op zoek naar een effectieve manier om vet te verbranden en je lichaam te vormen zonder intensieve trainingen in de sportschool? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoe werken de EMS-behandelingen en hoe ze je kunnen helpen om vet te verbranden, allemaal zonder dat je hoeft te bewegen. Lees verder om alles te ontdekken over deze innovatieve technologie!
 

Hoe Werkt EMS?

Tijdens een EMS-behandeling word je aangesloten op een EMS-apparaat dat elektrische impulsen naar specifieke spiergroepen stuurt. Deze impulsen zorgen voor samentrekkingen van je spieren, vergelijkbaar met de samentrekkingen die optreden tijdens lichamelijke oefeningen. Het verschil is echter dat je niet zelf actief hoeft te bewegen, omdat de impulsen de beweging voor jou genereren.

Deze samentrekkingen zijn intensiever dan wat je normaal zou bereiken met vrijwillige spiersamentrekkingen tijdens traditionele oefeningen. Hierdoor kunnen meer spiervezels worden geactiveerd en kunnen je spieren efficiënter werken. EMS kan worden toegepast op verschillende delen van je lichaam, zoals je buik, billen, benen, armen en rug, om verschillende spiergroepen te stimuleren. Met de EMS kun je binnen 3 weken het resultaat boeken van 3 maanden sportschool per spiergroep.

Vetverbranding met EMS:

Een van de belangrijkste voordelen van EMS-behandelingen zonder bewegen is het vermogen om vet te verbranden. Tijdens een EMS-behandeling worden je spieren intensief gestimuleerd, wat leidt tot een verhoogde energieverbranding in je lichaam. Dit betekent dat je meer calorieën verbrandt, zelfs nadat de behandeling is voltooid.

Bovendien kan EMS de stofwisseling stimuleren en de vetverbranding in je lichaam versnellen. De spiersamentrekkingen veroorzaakt door EMS kunnen helpen om de spiermassa te vergroten, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een verhoogde vetverbranding, zelfs in rust. Dit maakt EMS een effectieve methode om vet te verminderen en je lichaamsvorm te verbeteren zonder dat je intensieve oefeningen hoeft te doen.

 

Andere Voordelen van EMS:

Naast vetverbranding zijn er nog andere voordelen van EMS-behandelingen zonder bewegen.

 1. Tijdbesparend: EMS behandelingen zijn ideaal voor drukbezette mensen die weinig tijd hebben om te sporten. Omdat je geen intensieve fysieke activiteit hoeft te verrichten, kun je in slechts 30 minuten per sessie een volledige training krijgen.
   

 2. Efficiëntie: EMS behandelingen kunnen meerdere spiergroepen tegelijkertijd stimuleren (2 zones). Dit zorgt ervoor dat je spieren snel te versterken en vet gaat verbranden.
   

 3. Spieropbouw en toning: EMS behandelingen zijn effectief voor het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van spiertonus. De gecontroleerde spiercontracties helpen om je spieren te versterken en te vormen, waardoor je een strakker en getoner lichaam kunt krijgen.
   

 4. Gewrichtsvriendelijk: EMS behandelingen zijn zacht voor je gewrichten, omdat ze geen zware gewichten of impactvolle bewegingen vereisen. Dit maakt het een geschikte optie voor mensen met gewrichtsproblemen of blessures die beperkt zijn in hun fysieke activiteit.
   

 5. Personalisatie: EMS behandelingen kunnen worden aangepast aan jouw individuele fitnessniveau en doelen.

EMS behandeling - Body Shape en beauty zeeland vlissingen kapelle - vet verbranden 6b.png
EMS behandeling - Body Shape en beauty zeeland vlissingen kapelle - vet verbranden 8.jpg
EMS behandeling - Body Shape en beauty zeeland vlissingen kapelle - vet verbranden 8.jpg
EMS behandeling - Body Shape en beauty zeeland vlissingen kapelle - vet verbranden 8.jpg
Behandelprijzen:
•    1 zone intro  incl. consult    € 69,-  
•    2 zones intro  incl. consult
  € 99,-  
•    5x 1 zone                      
        € 279,-
•    5x 2 zones                   
         € 379,-
•  
 10x 1 zone                            € 499,-
•  
 10x 2 zones                          € 699,-


 

Volg ons op
Social Media
om geen acties
te missen!

Voor & na
bottom of page