top of page
6. Madero in Zeeland - Body shape salon

Beschikbaar in:
Kapelle

Vlissingen

Maderotherapie

Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je benen vorm.

Madero Therapy is geschikt voor het hele lichaam. Het wordt gebruikt op de buik om vet los te maken de huid strakker te maken en het lymfatisch systeem te activeren.

Wat is Maderotherapie?

“Madero” betekent hout in het Spaans. Maderotherapie is een bindweefsel massage waarbij gebruik wordt gemaakt van anatomisch gevormde houten instrumenten en het gebruik van warme olie. De behandeling is bedoeld om de lichaamscontouren te verbeteren en vetcellen los te maken en om het lymfatisch systeem van het lichaam te activeren. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en om gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest, het vermindert lichamelijke en geestelijke stress en het stimuleert de organen, de bloedcirculatie en het lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.

Lichaamscontouren en anti cellulite behandeling

Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je billen en benen vorm. Maderotherapie is geschikt voor het hele lichaam. Het wordt bv ook gebruikt op de buik om vet los te maken, de huid strakker te maken en het lymfatisch systeem te activeren. Het is ook geschikt als sportmassage, het vermindert stress en werkt ontspannend voor je lichaam.

Na ongeveer 5 behandelingen zie je resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij 10 tot 15 behandelingen.

1. Madero in Zeeland - Body shape salon
4. Madero in Zeeland - Body shape salon

Kleding voorschriften

  • vrouw: string

  • man: onderbroek
    (s.v.p. geen boxer)

bottom of page