top of page

Team van

Body Shape salon

Het gezellige team bestaat uit van links naar rechts:
Simone, Patty, Jenine, Elles, Laura en Hatice

team Body Shape & Beauty salon Kapelle Vlissingen Zeeland

Welkom bij Body Shape & Beauty – jouw ultieme bestemming voor een geweldige afslank, sport
(beweging) en beauty-ervaring! Bij ons staan service, kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Wij zijn
trots om je te vertellen over onze inspirerende reis van oprichting en hoe we zijn uitgegroeid tot een
vertrouwde naam in Zeeland.

Het begon allemaal met een passie, een droom, wat een visie werd en daarna werkelijkheid. Een passie voor het helpen van mensen om zich goed te voelen in hun eigen lichaam en huid. Onze oprichter Jenine was vastbesloten om een plek te creëren waar klanten zich welkom voelen, waar ze kunnen ontspannen en waar ze de beste service en kwaliteit krijgen zonder de hoofdprijs te betalen. En vooral ook een plek waar mensen terecht kunnen die niet van de gym houden of kleinschalig aan zichzelf willen werken en waar rekening wordt gehouden met lichamelijke problemen.

 

Na maanden van hard werken en toewijding openden we onze deuren als Body Shape & Beauty in Kapelle. We hebben zorgvuldig een team van getalenteerde professionals samengesteld, elk met hun eigen expertise en dit in een ontspannen huiselijke sfeer, waar klantvriendelijkheid voorop staat. Van sporten en afslanken tot huidverzorging en lichaamsbehandelingen, we hebben alles onder één dak om aan al je afslank en beautybehoeften te voldoen.

Maar we wilden niet alleen de beste zijn in wat we doen, we wilden ook dat onze klanten zich gewaardeerd en gehoord voelen. Daarom hebben we altijd de nadruk gelegd op een persoonlijke benadering. Ons team luistert naar jouw wensen en behoeften en biedt op maat gemaakte oplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen. We nemen de tijd om naar je te luisteren, je te adviseren en je te begeleiden bij elke stap van je afslankproces maar zijn ook niet bang om problemen aan te kaarten om zo de klant meer inzichten te laten krijgen. Eerlijk oprecht en altijd opbouwend want dat staat bij ons centraal het boosten van jou zelfvertrouwen en het helpen jouw te groeien naar de beste versie van jezelf. Want jij mag er zijn!

 

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit. We werken alleen met hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt. Ons team blijft up-to-date met de nieuwste trends en technologieën in de afslank en beauty-industrie, zodat we je altijd de meest innovatieve en effectieve behandelingen kunnen aanbieden.

 

En dit alles wordt aangeboden tegen een eerlijke en betaalbare prijs. We begrijpen dat sporten, afslanken en schoonheidsverzorging een investering kan zijn, en we streven ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat je geen fortuin hoeft uit te geven om er goed uit te zien en je goed te voelen, en we zorgen ervoor dat onze prijzen eerlijk en transparant zijn zonder verborgen kosten en betaling in termijnen is altijd mogelijk.

 

Bij Body Shape & Beauty gaat het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om het bevorderen van zelfvertrouwen en welzijn. Onze klanttevredenheid staat voorop, en we zijn er trots op dat we een trouwe klantenkring hebben opgebouwd die ons vertrouwt voor hun beweging, afslank en schoonheidsbehoeften.

 

Dus, of je nu op zoek bent naar een snelle en slimme manier om te sporten/afslanken in onze Vacushaper/bike, spieren op te bouwen met EMS of een anti aging of herstellende gezichtsbehandeling, een verjongende anti cellulite lichaamsbehandeling of het bevriezen van vetcellen en nog veel meer kom dan naar Body Shape & Beauty

bottom of page