top of page

Hoe werkt het?

NormaTec Pulse Massage Pattern is ontwikkeld door een arts-bi engineer (MD, PhD).
Om de doorbloeding en de snelheid van het herstel te verbeteren en gebruikt drie belangrijke technieken om dit herstel te maximaliseren:

  • PULSEREND: In plaats van statische compressie (knijpen) om vloeistof uit de ledematen te transporteren, gebruikt Sequential Pulse Technology dynamische compressie (pulserend). Onze gepatenteerde pulserende actie bootst de spierpomp van de benen en armen beter na, wat de beweging van vloeistof en metabolieten uit de ledematen na een intensieve training aanzienlijk verbetert.

  • GRADIËNTEN: Aders en lymfevaten hebben eenrichtingskleppen die terugstroming van vloeistof voorkomen. Op dezelfde manier gebruikt de NormaTec Pulse-technologie druk om te voorkomen dat vloeistoffen in de verkeerde richting worden geforceerd.

  • DISTALE UITGAVE: Omdat verlengde statische druk schadelijk kan zijn voor de normale circulatiestroom van het lichaam, geeft Sequential Pulse Technology de druk vrij als ze niet langer nodig zijn om terugstromen te voorkomen. Door de houddruk in elke zone zo snel mogelijk vrij te geven, krijgt elk deel van de ledemaat een maximale rusttijd zonder een significante pauze tussen compressiecycli.
    De behandeling duurt 20 min we beschikken over beenstukken voor 2 personen en 1 heupstuk. U kunt zelf de gewenste behandeling kiezen en dan hoeft u alleen maar even heerlijk te ontspannen in onze luxe lounge en daarna kunt u er weer vol tegenaan met gezonde lichtere benen.

bediening.png
broek.png

ZELF IN HUIS HALEN?

AL VOOR

€ 1800,-

Kopen

Beschikbaar in:
Kapelle

Vlissingen

Normatec Recovery

Normatec compressietherapie en drainage is een behandeling geschikt voor spierherstel, pijnlijke, gezwollen, rusteloze benen, vocht in de benen, lymfedrainage en voor algeheel lichtere benen.

Bij Body Shape salon in Zeeland kan je rustig met de benen omhoog en wachten tot ze zijn verbeterd. 

bottom of page