top of page
4. Microneedling SQT Bio - Body Shape & Beauty Zeeland Kapelle Vlissingen.jpg

Beschikbaar in:
Kapelle

Vlissingen

SQT bio microneedling

SQT Bio Microneedling! Wij van Body Shape & Beauty zijn we toegewijd aan het bieden van innovatieve huidverzorgingsoplossingen die zijn ontworpen om uw huid te verbeteren en te verjongen. Onze unieke benadering van microneelding met het gebruik van Spongilla spicules biedt een effectieve en natuurlijke manier om uw huid te verbeteren. Graag leggen we u uit hoe SQT Bio Microneedling werkt en hoe het de huid verbetert.

Wat is SQT Bio Microneedling?

SQT Bio Microneedling is een geavanceerde huidverzorgingsbehandeling die gebruikmaakt van microscopisch kleine naaldjes om microperforaties in de huid te creëren. Deze microperforaties stimuleren het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Wat SQT Bio Microneedling uniek maakt, is het gebruik van Spongilla spicules, die afkomstig zijn van zoetwatersponzen.

Hoe werkt SQT Bio Microneedling?

Tijdens een SQT Bio Microneedling behandeling worden de Spongilla spicules gebruikt zonder de combinatie met de microneedlingpen om de huid zachtjes te behandelen. Deze spicules zijn rijk aan natuurlijke mineralen en biologisch actieve stoffen, waaronder calcium, silicium en antioxidanten, die allemaal bekend staan om hun voordelen voor de huid. De spicules microscopische naaldjes fungeren als een soort transportmiddel, waardoor de biologisch actieve stoffen diep in de huid kunnen doordringen, waar ze hun werk kunnen doen om de huid te verbeteren.

De microperforaties die door de spons worden gecreëerd, stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, terwijl elastine helpt bij het behouden van de veerkracht en flexibiliteit van de huid. Door de productie van deze essentiële eiwitten te stimuleren, kan SQT Bio Microneedling de huid helpen om een jeugdiger uiterlijk te behouden en te verbeteren en werkt ook bij bv acne, het veminderen van porien en pigmentvlekken.

 

Hier zijn de top 6 voordelen van SQT Bio Microneedling:

  1. Verbeterde huidtextuur: SQT Bio Microneedling maakt gebruik van fijne naaldjes om microperforaties in de huid te creëren, wat de natuurlijke collageenproductie stimuleert. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur, met verminderde littekens, fijne lijntjes en rimpels.

  2. Verhoogde opname van huidverzorgingsproducten: Door de microperforaties in de huid kunnen de actieve ingrediënten van huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Dit maximaliseert de effectiviteit van uw huidverzorgingsroutine en zorgt voor optimale resultaten.

  3. Verminderde hyperpigmentatie: SQT Bio Microneedling kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, zoals ouderdomsvlekken en zonneschade. De behandeling bevordert de vernieuwing van de huidcellen en vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekken, waardoor uw huid egaler en stralender wordt.

  4. Verstevigde huid: Door de stimulatie van de collageenproductie kan SQT Bio Microneedling helpen om de huid te verstevigen en te verstrakken. Dit resulteert in een jeugdiger uitziende huid met verbeterde stevigheid en veerkracht.

  5. Verminderde poriegrootte: Grote poriën kunnen een bron van frustratie zijn voor velen. SQT Bio Microneedling kan helpen om de grootte van de poriën te verminderen door de productie van collageen te stimuleren en de huidtextuur te verbeteren, waardoor de poriën minder zichtbaar worden. Het werkt ook uitstekend bij het verminderen van acne

  6. Geschikt voor alle huidtypen: Een van de grootste voordelen van SQT Bio Microneedling is dat het geschikt is voor alle huidtypen en -kleuren. Of u nu een droge, vette, gevoelige of getinte huid heeft, u kunt profiteren van de voordelen van deze behandeling zonder risico op pigmentatieproblemen.

Bij Body Shape & Beauty zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige huidverzorgingsbehandelingen die aansluiten bij uw behoeften. Onze SQT Bio Microneedling behandeling is een veilige en effectieve manier om uw huid te verbeteren en een jeugdige, stralende uitstraling te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te genieten van de vele voordelen van SQT Bio Microneedling voor uw huid.

1. Microneedling SQT Bio - Body Shape & Beauty Zeeland Kapelle Vlissingen.jpg
6. Microneedling SQT Bio - Body Shape & Beauty Zeeland Kapelle Vlissingen.jpg
7. Microneedling SQT Bio - Body Shape & Beauty Zeeland Kapelle Vlissingen.jpg
2. Microneedling SQT Bio - Body Shape & Beauty Zeeland Kapelle Vlissingen.jpg
bottom of page