top of page
pexels-daria-klet-8480667.jpg

Beschikbaar in:
Kapelle Vlissingen

Vacuüm Buttlift

Nieuw bij ons in de salon, een vacuüm Brazilian Buttlift behandeling!
 

Tijdens deze behandeling verplaatsen wij vet naar de billen toe doormiddel van Maderotherapie, Electric cupping en Vacuüm Cupping op de bil zelf (met grote cups). 
 

Resultaat: Mooiere rondere en vollere billen. Middels deze methode kunnen wij ook de borsten liften. 

Hoe werkt het?

Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld door ze te trainen, maar dat is vaak niet voldoende. Wij werken al langer met vacuüm therapie in onze shapers. Veel vrouwen die hun billen trainen krijgen het niet voor elkaar deze goed te kunnen vormen. Gelukkig kun je met behulp van vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten en verstevigen.
 

De vacuümtherapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten en wordt bij ons gecombineerd met een klein deel madero en elektrische cupping daarna volgt de vacuüm cup op de bil voor ongeveer 30 a 40 min. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping.

Tijdens de behandeling wordt een koepel (cup) op de billen geplaatst. Door een pompje wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel; volle, ronde billen!

bottom of page